facebook no-scripts
Kvalitets koblingsmateriel og støtteben til sikker transport

KVALITETS KOBLINGSMATERIEL OG STØTTEBEN TIL SIKKER TRANSPORT – BEVOLA DIN PÅLIDELIGE PARTNER!

BEVOLA er din førende forhandler af kvalitetsprodukter inden for koblingsmateriel og støtteben til lastbiler, hængere og trailere. Skab sikkerhed og effektivitet med vores store udvalg af produkter, der er designet til at imødekomme selv de mest krævende transportbehov. Vi leverer EU-godkendte koblinger fra flere producenter, der er kendt for deres unikke egenskaber såsom styrke, vægt og nem vedligeholdelse. Med enkel montering og service får du en uovertruffen kvalitet og pålidelighed.

Som stolt forhandler af produkter fra Rockinger og JOST, kan vi garantere høj kvalitet og lang levetid. Rockinger, der er en del af JOST World, er en af verdens største producenter af koblinger- og trækstænger til transportbranchen. Deres sortiment består af skamler, anhænger- og kærrekoblinger samt trækstænger. JOST er anerkendt globalt for deres transportudstyr, og udvalget, du finder hos os, består af skamler, King Pin, støtteben, kugledrejekranse og meget mere.

KOBLINGER
Rockinger anhængertræk er designet til at modstå belastningen fra tunge transportopgaver, hvilket øger pålideligheden og sikkerheden under kørslen. De er lavet af stærke materialer og nemme at montere på lastbiler. De følger standardmonteringsprocedurer og leveres med installationsvejledninger, der er med til at gøre processen så enkel som mulig. De er nemme at til- og frakoble, hvilket sparer tid og øger effektiviteten ved lastning og losning.

Der findes forskellige typer koblinger fra Rockinger. RO40 og RO50 koblingerne er primært for landbrugssektoren. RO57 koblingen, der er manuelt og luftbetjent, er primært for anhænger- og kærrekoblinger.

TRÆKSTÆNGER
Vi har et bredt udvalg af triangeltrækstænger fra JOST-Rockinger. Vi har blandt andet GNZ, der er en fast trækstang til bl.a. 57mm kobling, GLZ, der er en justerbar trækstang til bl.a. 57mm kobling, manuel (bolte), og GZLV, der er en luftforskydelig trækstang til bl.a. 57mm koblinger, pneumatisk lås.

STØTTEBEN
Vores støtteben er specialdesignet for at imødekomme en række forskellige behov, der kan opstå i branchen. Ved hjælp af modulkonstruktion giver det fleksible monteringsmuligheder og simpel udskiftning af fodsystemet.

Vi tilbyder to modeller, Modul B og Modul CC, begge udstyret med en fuld monteringsplade. Støttebenene er modstandsdygtige overfor miljøpåvirkninger og stenslag.  Modul B købes separat og er kompatibel med L-serien og OPTIMA støtteben, sådan at du kan vælge den som passer bedst. Modul CC leveres som et sæt.

KING PIN
King Pin er en vigtig komponent, der bruges i koblingsudstyr til lastbiler og trailere. Den sættes fast på traileren og skaber en sikker kobling mellem lastbilen og traileren. Og så er den let af udskifte nedefra.

Vi tilbyder to modeller af King Pin: KZ 1012 og 1516. Disse to modeller leveres komplet med plade og skruer, så du har alt hvad du behøver til en succesfuld installation. Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at vores udvalg af King Pin er af høj kvalitet og pålidelige.

Det er værd at bemærke, at alle vores King Pins er kompatible med selvstyrende akselsystemer.

KUGLEDREJEKRANSE
Vi tilbyder to modeller af kugledrejekranse, nemlig KLK HE/SO go KLK DR, der er dækket med en beskyttende e-coating. Disse modeller kommer i forskellige størrelser, så du kan vælge den som passer bedst til dit behov og køretøjets specifikationer. E-coating er en elektrostatisk malingsteknik, der giver en jævn og holdbar overfladebeskyttelse. Denne belægning hjælper med at beskytte koblingsudstyret mod korrosion og andre skader, der kan opstå under daglig brug og under forskellige vejrforhold.

Forskellige påhængsvogne kan have specifikke krav når det gælder hulmønstret på koblingsudstyret. Derfor tilbyder vi tilpassede hulmønstre ved forespørgsel. På denne måde bliver koblingsudstyret perfekt tilpasset lastbilen og påhængsvogne.

SKAMLER – MED ELLER UDEN UNDERSTEL
Vi har et bredt udvalg af skamler, der er designet til at møde forskellige behov og krav i transportbranchen. Vores skamler uden understel er certificeret iht. ISO/TS 16949-standarden, der er en anerkendt kvalitetsstandard i branchen.

Modellerne JSK 36 DV, der har et langt håndtag, og JSK 37 C, der har et kort håndtag, er designet til at give en pålidelig ydeevne og nem håndtering. Vi tilbyder også skamler med understel, der giver dig muligheden for at justere på vogntogslængden. Vores modeller, der inkluderer JSK PRO og JSK SL, som begge giver fleksibilitet og den bedst mulige funktionalitet til at tilpasse sig de forskellige transportbehov.

For at sikre en langvarig beskyttelse mod rust og korrosion er alle vores skamler dækket med en holdbar e-coating. Denne overfladebehandling giver en gunstig beskyttelse og bidrager til at opretholde skamlernes ydelse over tid.


Uanset om du har brug for koblinger, trækstænger, triangler, skamler, støtteben, kugledrejekranse eller King Pins har vi løsningen til dig.

Der er mange ting, man skal være opmærksom på, inden man vælger og køber udstyret til lastbilen og traileren. Vores erfarne medarbejdere er her for at hjælpe dig og give dig professionel rådgivning. Vi tager hensyn til alle de vigtige faktorer, såsom vægtbegrænsning, køretøjets specifikationer, transportbehov og andre relevante variabler for at sikre, du vælger det rigtige udstyr.

KONTAKT os på 5766 0000 eller salg@bevola.dk for mere information. Vi står klar til at hjælpe dig.