facebook no-scripts
Skræddersy din lastbil med BEVOLAs brede udvalg af alu-profiler

SKRÆDDERSY DIN LASTBIL MED BEVOLAS BREDE UDVALG AF ALU-PROFILER

I BEVOLAs aluminiumsortiment, der omfatter både egne og eksterne profilsystemer, finder du et bredt udvalg af aluminiumsprofiler til lastbilsopbygninger, bl.a. alu-profiler til fragtlad, tømmerlad, sidefjæle, sideværn, vognbunde m.m.

ALU-PROFILER
Vi tilbyder en stor del af vores alu-profiler til sidefjæle i standardudgave, og vi leverer også dørkplader, gulvprofiler, opbygningsprofiler, kantrammer, stakkerør m.v. Vores færdigsamlede sidefjæle og dørsystemer bidrager til en mere effektiv proces. Vi leverer enkeltdele eller komplette løsninger efter kundespecifikke mål og ønsker.


KINNEGRIP
BEVOLA har et stort udvalg af tilbehør, der er med til at skabe den perfekte og færdige løsning til netop dit behov. Vores sortiment inkluderer blandt andet forskellige typer stolper fra Kinnegrip, som kan købes separat eller i en færdig løsning til sidefjæle, kantrammer og ladbund. Vi har standard- og specialfremstillede kantprofiler med og uden bearbejdning, samt surringskroge- og skinner, der er med til at sikre, at lasten er sikkert fastgjort under transporten.


BEVOLA er din komplette samarbejdspartner. Med BEVOLA ved din side har du alt, hvad du har brug for til lastbilen eller påhængsvognen. Det brede udvalg af alu-profiler og tilhørende produkter kan skræddersyes til netop til dit behov og leveres i højeste kvalitet. Vi tilbyder kundespecifikke løsninger, der tager hensyn til dine unikke ønsker og behov. Så uanset om du har behov for alu-profiler til lastbilen eller specialfremstillede kantprofiler til din opbygning, så står BEVOLA klar til at hjælpe.

KONTAKT os og hør mere om vores produkter og tjenester på 5766 0000 eller salg@bevola.dk.