facebook no-scriptsAssali Stefen

Assali Stefen

Assali Stefen er en italiensk virksomhed grundlagt i 1984, specielt kendt verden over for design, produktion og leverancer af aksler og affjedring til trailere, hængere og andre specielle konstruktioner. Produktionen er præget af kvalitetstænkning, nærhed til kunderne og deres detaljerede ønsker. Fleksibiliteten er stor, og det gør mulighederne for skræddersyede løsninger, væsentligt enklere og mere effektivt.

I 2011 overtog Assali Stefen produktionen af ROR-aksler og udgør med den integrerede affjedring grundlaget for hele konceptet. Når akslerne er klar, optimerer vi akslerne med en proprietær proces, som vi kalder CAAC (Computerised Axle Adjustment Concept). Produktudviklingen tog fart i efteråret 2011, hvor den samlede produktion af RORs traileraksler blev flyttet til Assali Stefen i Italien. Denne ændring åbnede muligheder for en bredere teknisk udvikling og tilpasning til vores nordiske forhold.

Akslerne er monteret med bøsninger, bremseskjolde, støddæmpere, luftbælge og bremser fra Meritor, Haldex eller Knorr. De er udrustet med glidestifter i rustfrit stål, kassettehjullejer alternativt koniske hjullejer, og ved behov WABCOs ABS-sensor. Alle aksler gennemgår udmåling af hjulvinklen for toe-in og camber i CAAC-platform. Alle specifikationer kan fås med BevoGuard™ (automatisk konstanttrykmåler til dæk), BevoAxls™ (integreret akselløft i støddæmpere) og BevoLift™ (luftbetjente akselløft i forskellige varianter).

Alle aksler kan leveres med forskellige sporvidder efter krav, ønsker, teknisk design og med forskellige kørehøjder fra 150mm og opefter. Styreaksler fås som både selvsporende og med tvangsstyring. De kan udstyres med forskelligt bremseudstyr og tilpasses forskellige eksterne styresystemer. Vi leverer mange forskellige typer af aksler, som blandt andet SL TRC, LRC, TSA, TFC og LFC aksler.

Andre brands