facebook no-scripts


SMED TIL ALSIDIG PRODUKTION

Produktion, salg og levering af alt til opbygning af lastbiler og hængere.

Vil du være en del af en international virksomhed, der producerer løsninger til lastbiler over hele verden?

A/S BEVOLA har travlt og søger en ekstra smed til vores daghold i produktionen i Ringsted. Du vil blive en del af vores dygtige produktionsteam på 35 mand.

Vi tilbyder:

  • Et godt samarbejde mellem udvikling og produktion med mulighed for at præge de enkelte projekter
  • Et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer
  • Løn og ansættelsesforhold, der svarer til erfaringer og kvalifikationer
  • Frugtordning
  • Sundhedsforsikring og pensionsordning

Mennesket er i centrum og dagligdagen fungerer i et humoristisk og åbent miljø, hvor der er plads til en åben dialog. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men også fungere i et team. Du er omhyggelig og går op i kvaliteten af dit arbejde.

Din profil
Du er udlært smed (§26 er et krav). Vi ser gerne, du har erfaring med både sort, alu og rustfri stålsvejs. Erfaringer med CNC-maskiner, men dette er ikke et krav. Har du et truckcertifikat er det en fordel, men ikke et krav. Du taler, læser og forstår dansk.

A/S BEVOLA
Siden 1968 har A/S BEVOLA kunnet tilbyde kvalitetsprodukter til opbygning af lastbiler, hængere og trailere. Vi er et globalt indkøbskoncept med mere end 6.500 varenumre, hvilket betyder vores kunder kun behøver at handle ét sted. Vores brede sortiment med varer af høj kvalitet gør os i stand til at levere løsninger i alle størrelser.

Vores kunder nyder godt af et godt samarbejde mellem vores tre nordiske afdelinger i Danmark, Sverige og Norge, og vi arbejder tæt på tværs af landegrænser for at tilbyde den bedst mulige service.

Med egen produktion kan vi også levere skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte kundes behov. Vores tekniske afdeling og team af rådgivere står klar til at hjælpe kunderne med at udvikle den rette løsning.

Interesseret?
Da vi har meget travlt, ser vi gerne, du kan starte hurtigst muligt.
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Anders på mail: aha@bevola.dk

Send din ansøgning og CV direkte til aha@bevola.dk senest søndag d. 28. august.

Vi glæder os til at høre fra dig.