facebook no-scripts
Autoriseret forhandler af Nordhydraulic

AUTORISERET FORHANDLER AF NORDHYDRAULIC

BEVOLA er stolt over nu at kunne kalde sig autoriseret forhandler af Nordhydraulic, en førende producent af hydrauliske løsninger og produkter. Nordhydraulic har i mere end 50 år levereret pålidelige og holdbare hydraulikprodukter. Med deres omfattende erfaring og know-how indenfor hydrauliske teknologier er vi med til at give vores kunder de bedste produkter og den bedste service, der er tilgængelig på markedet.

NORDHYDRAULIC
Nordhydraulic, der er en integreret del af HYDAC Group, er en verdensomspændende producent af styreventiler og kontrolventiler til mobile produkter. Ventilerne er især kendetegnet ved meget avancerede designede løsninger, herunder skræddersyede spoler, der sigter mod at optimere sporbarheden og ydeevnen for kunders maskiner.

Fleksibilitet, tilpasning og produktudvikling er vigtige nøgleværdier for Nordhydraulic.

Fleksibilitet
Et netværk af kvalitetsleverandører og partnere giver kapacitet til at servicere og tilfredsstille alle kunder. Den banebrydende ekspertise er konstant ved hånden, og som kunde, kan man altid være sikker på at modtage det allerbedste – i enhver situation.

Tilpasning
De arbejder så tæt sammen med kunden som muligt gennem alle faser af processen. De anser deres tekniske netværk for at være en særlig vigtig del af den fremtidige kundesupport.

Produkt- og procesudvikling
Nordhydraulic bestræber sig på at være på forkant med global hydraulisk udvikling. Kunderne er den vigtigste del af denne udviklingsproces. Produkterne skal fungere i hverdagen uden for mange problemer.

Nordhydraulic sigter ikke mod fremtiden – de er allerede en del af det.

I forvejen har vi et bredt produktsortiment indenfor hydraulik, nu udvides det med produkter fra Nordhydraulic. Du finder vores brede udvalg af hydraulikkomponenter her.

KONTAKT os for mere information på 5766 0000 og salg@bevola.dk