facebook no-scripts

OM BEVOLA

Siden 1968 har A/S BEVOLA kunnet tilbyde kvalitetsprodukter til opbygning af lastbiler, hængere og trailere. Vi er et globalt indkøbskoncept med over 6.500 varenumre. Vores brede sortiment med varer af høj kvalitet gør os i stand til at levere løsninger i alle størrelser.

En stor lagerkapacitet i alle lande betyder, at vi altid kan levere hurtigt. Og du behøver kun at handle ét sted. Vi kan også levere skræddersyede løsninger, som passer til den enkelte kundes behov. Vores rådgivere står klar til at hjælpe med at udvikle den rette løsning.

Hos BEVOLA ved vi, hvor vigtigt det er, at udstyret er i orden - og matcher behovet. Vi har udviklet BevoBox™ værktøjskasser til bl.a. lastbiler, der kan tilpasses ned til mindste detalje. BevoBox™ fremstilles i materialer, der matcher kunders behov i forhold til vægt, isolationsevne og klima.

Vi har også forskelligt udstyr til kassen, der lever op til kundens ønsker. Vi kan også specialdesigne løsninger, så det passer til enhver kunde. Hos BEVOLA har vi vores eget kvalitetssikringssystem. Vi producerer typegodkendte BevoBox™ værktøjskasser til sideværn og typegodkendte træk.BEVOLA

 

Blandt de produkter og løsninger som BEVOLA er specielt kendt for, kan nævnes:

  • BevoBox™  – værktøjskasser i utallige variationer og høj kvalitet
  • BevoGrip™ – sandstrøer specielt udviklet til det nordiske marked
  • Ladopbygning – et optimalt koncept til udnyttelse af ladbunden
  • Akselkoncept – et stærkt akselkoncept som sikrer lang levetid, mindre vedligeholdelse og mere stabil kørselLæs mere om os her i vores nye brochure.