facebook no-scripts
BevoGrip, RotoGrip, Snekæder fra Lilleseth

SIKKERHED OG EFFEKTIVITET MED BEVOGRIP™ SANDSTRØER, ROTOGRIP & SNEKÆDER FRA BEVOLA

Inden vi ser os om, er det blevet vinter. Derfor er det ved være tid til at gøre lastbilen klar til de kommende udfordrende vejrforhold. Hos BEVOLA er vi dedikerede til at levere de bedste løsninger inden for sikkerhed og effektivitet på vejene. Med vores BevoGrip™ sandstrøer, snekæder fra Lilleseth Kjetting og RotoGrip automatiske kæder, er du godt rustet til at tackle selv de mest udfordrende vinterforhold.

Vores mission er at prioritere sikkerhed og ydeevne på vejen, og med vores brede udvalg af produkter sikrer vi, at du kan tackle vinterens udfordringer med selvtillid.

BEVOGRIP™ SANDSTRØER - BRUGERVENLIG OG EFFEKTIV
Vores BevoGrip™ sandstrøer er specielt udviklet til det barske nordiske klima med ekstremt lave temperaturer og til at give chaufførerne en sikker transport på de vinterlige og sneklædte veje. Sandstrøeren doserer skærver ud ved de trækkende hjul, når chaufføren vurderer behovet for det. Den er forsynet med en automatisk stop-funktion og varmeelementer, der sikrer, at skærverne i kassen ikke fryser til klumper før de doseres ud. Hermed får du en effektiv udnyttelse af produktet. Elektronikken kan selv mærke, hvis belastningen bliver for stor.

Til BevoGrip™ har vi brugt velkendte kvalitetskomponenter og den kommer i flere størrelser og modeller. Der findes BevoGrip™ Truck (300 mm), Y-modellen (330/130 mm) og BevoGrip™ 200 eller 330 mm med enten en venstre- eller højre hængslet låge. Den store model kan rumme op til 95 liter grus og den lille model op til 45 liter. Selve boksen er produceret i saltvandsbestandigt aluminium og lågen i rustfrit stål. Modellerne 200 og 330 mm er desuden typegodkendt som sideværn iht. ECE-regulativ 73.

Mange af vores kunder har fået monteret vores BevoGrip™ sandstrøer på lastbilerne. Én af de mange tilfredse kunder, der selv har monteret den på alle deres biler, siger således, at omkostningerne til et sæt sandstrøer modsvarer omkostningerne for en enkelt bjergning med efterfølgende udbedringer på materialet.

SNEKÆDER - ØJEBLIKKELIG GREB PÅ SNE OG IS
Vi har mange forskellige former for kæder, der er synonymt med pålidelighed og holdbarhed. Disse snekæder giver lastbilen et uovertruffen greb på de mest udfordrende vinterveje.

Vi har blandt andet RotoGrip automatiske snekæder, der er den ultimative løsning til at sikre, at du altid har det nødvendige greb på vejen, når vejret bliver barskt. Disse automatiske snekæder aktiveres med et enkelt tryk på en knap og giver dig øjeblikkelig trækkraft på sne- og isdækkede veje.

Vi har snekæder fra Lilleseth Kjetting, der er aggressive og slidstærke med høj kvalitet som kan mærkes. Der findes to forskellige typer kæder. Der er Easy On, der er en let kæde med eller uden pigge og leveres i 5,5 eller 7 mm. Og så er der Artic Grip, der er en robust kæde med kraftige pigge, der er produceret i højlegeret stål og leveres i 7, 8 eller 9 mm.

Uanset hvilken type snekæde du vælger, kan du være sikker på, at chaufføren og lastbilen kommer sikkert frem til destinationen, uanset vejret.

Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af hvilken type BevoGrip™ sandstrøer eller snekæde du har brug for, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vores erfaring og ekspertise er din garanti for at chaufførerne kan håndtere vintervejene sikkert og effektivt, og ikke mindst komme sikkert frem.

KONTAKT os på tlf. 5766 0000 eller skriv en mail til os på salg@bevola.dk for mere information. Vi står klar til at hjælpe dig!