facebook no-scripts
BEVOLA giver god støtte

BEVOLA GIVER GOD STØTTE

BEVOLA tilbyder et stort, stærkt og fleksibelt udvalg inden for koblingsmateriel og støtteben. Vi leverer EU-godkendte koblinger fra flere producenter, der er kendt for at producere unikke koblinger på en række punkter såsom styrke, vægt og vedligehold. Enkel montering og service.

Vi er stolt forhandler af produkter fra JOST, som er tilpasset markedets behov. JOST produkter er af høj kvalitet og tilgængelig i hele verden.


Vi har f.eks.:

SKAMLER – støbt i høj kvalitet. De er certificeret i henhold til ISO/TS 16949. Vi har modellerne JSK 36 DV med langt håndtag og JSK 37 C med kort håndtag. De findes i forskellige mål og er e-coatet.

SKAMLER MED UNDERSTEL – gør det muligt at justere vogntogslængden. Vi har modellerne JSK PRO og JSK SL, der begge er e-coatet som giver optimal beskyttelse mod rust. De findes i forskellige størrelser.

KINGPIN – boltet på holderpladen og let at udskifte nedefra. 2” kingpin kan udskiftes på nogle typer. Vi har modellerne KZ 1012 og 1516. De er komplet med plade og skruer. Alle kingpins passer til selvstyrende akselsystemer.

KUGLEDREJEKRANSE – er e-coatet. Vi har modellerne KLK HE/SO og KLK DR. De findes i forskellige mål. Speciallavet hulmønster er tilgængelig ved forespørgsel.

STØTTEBEN – bedste kvalitet på markedet. Modulkonstruktionen tillader mange forskellige monteringsmuligheder. Vi har modellerne Modul B og Modul CC. Begge modeller er med fuld monteringsplade. De fås i mange størrelser. Det er let at samle og udskiftning af fodsystem er også ligetil. De er med langvarig beskyttelse mod miljøpåvirkninger og stenslag. Modul B købes enkeltvis, hvorimod Modul CC købes sætvis. Modul B er kompatibel med L-serie og OPTIMA støtteben.

Vi har også støtteben, som vi selv har produceret. Det er et robust støtteben af høj kvalitet og er primet. Det har en rund fod og svingbeslag.

Læs mere om produkterne i vores brochure.

Men vi forhandler også koblinger og konsoller fra Rockinger. Derudover har vi trækstænger og triangler, som vi både forhandler og selv producerer.

KONTAKT kundeservice på 5766 0000 eller salg@bevola.dk. Vi står klar til at hjælpe dig!