facebook no-scripts
BEVOLA – Kvalitetskoblinger og effektive hydrauliske systemer

BEVOLA – KVALITETSKOBLINGER OG EFFEKTIVE HYDRAULISKE SYSTEMER

For at sikre optimal ydeevne og pålidelighed, er valget af hydrauliske produkter afgørende. Hos BEVOLA tilbyder vi et omfattende udvalg af TEMA-koblinger og hydraulikkomponenter fra nogle af branchens førende mærker, såsom Parker, Contarini, Penta og Nordhydraulic. Deres produkter er designet til at imødekomme ethvert behov.

TEMA-KOBLINGER – KVALITETSPRODUKTER TIL OPTIMAL YDEEVNE & HOLDBARHED
De TEMA-Koblinger du kan købe hos os, er kendte for deres imponerende ydeevne og holdbarhed. Koblingerne er designet til at sikre lavt trykfald og maksimal gennemstrømning. De er ideelle til en bred vifte af hydraulikapplikationer – hvad enten der er tale om olier, kemiske væsker, vand eller damp, kan du være sikker på, at koblingerne vil kunne klare opgaven. I standard T-serien kan du også få den med eliminator, der er specielt udviklet til at udligne resttrykket i hydrauliksystemet. Kobler man meget til/fra bør man vælge en kobling med eliminator-funktionen, da det er med til at give en enklere hverdag for operatøren.

HYDRAULIK PUMPER FRA PARKER
Vi har et bredt udvalg af hydraulikpumper fra Parker, der er skræddersyet til at imødekomme forskellige krav og præferencer. Sortimentet omfatter stempelpumper i serierne F1, F2, F3, T1 og VP1, hver med unikke egenskaber og egnet til forskellige formål. Vi har løsninger til enhver opgave.

  • Parker F1, F2 og F3-serierne er specialiserede til at håndtere tryk på op til 400 bar (5.800 psi). Med hastigheder op til 3050 rpm (F1), 2100 rpm (F2) og 2200 rpm (F3) findes disse pumper i forskellige størrelser fra 12-101 cc (F1), 42/42-70/70 cc (F2) og 81-101 cc (F3)
  • Parker T1-serien, med et driftstryk på op til 350 bar (5.000 psi) og en maksimal hastighed på 2000 rpm er denne pumpe ideel til krævende applikationer. Den findes i størrelserne 81-121 cc og leverer konsekvent kraft og ydeevne
  • Parker VP1-serien, som er en hydraulisk variabel pumpe, leverer fleksibilitet og effektivitet. Med et imponerende driftstryk på op til 420 bar (6.100 psi) og hastigheder på op til 3000 rpm, tilbyder den dynamisk kontrol og præcision. Pumpen findes i størrelserne 45-130 cc, på den måde er der en passende løsning til enhver opgave.

Uanset hvilken type pumpe eller serie du har brug for og der passer bedst til dine behov, har vi løsningen til dig. Med vores udvalg af Parker hydraulikpumper kan du altid regne med pålidelig ydeevne og lang holdbarhed.

KOMPLET PRODUKTUDVALG OG EKSPERTISE FRA AUTORISEREDE FORHANDLERE
Hos BEVOLA finder du alt hvad du har brug for, når det gælder hydrauliske systemer med fokus på god kvalitet fra velkendte mærker. Som autoriseret forhandler af Nordhydraulic og andre anerkendte mærker er vi stolte af at kunne tilbyde komplette hydrauliske løsninger til netop dine behov. Vores brede udvalg af hydraulikkomponenter, dækker alt fra pumper, ventiler og centraler til fittings, slanger og olietanke. Vi stræber efter at være din pålidelige partner inden for hydraulik. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til dine specifikke behov og sikre, at dine hydrauliksystemer fungerer optimalt.

HYDRAULIKTANKE
Når det kommer til at sikre ydeevne og drift af dine hydrauliksystemer, er valget af den rigtige hydrauliktank af afgørende betydning. Vi tilbyder et bredt udvalg af hydrauliktanke i forskellige størrelser og materialer, der passer til diverse behov og krav.

Vores hydrauliktanke er designet til at kunne monteres både på siden af lastbilen og bag ved førerhuset, hvilket giver dig mulighed for at vælge den placering, der passer opbygningen og behovet bedst. Vores hydrauliktanke findes i rustfrit stål, aluminium eller grundmalet stål. Uanset behov står vores eksperter klar til at finde frem til den rette løsning til din lastbil.

OPTIMER DINE HYDRAULISKE SYSTEMER MED BEVOLA
Ved at investere i effektive og pålidelige hydrauliske systemer fra BEVOLA, kommer du til at opleve forbedret ydeevne og besparelser på lang sigt ved at reducerer driftsomkostningerne. Uanset om du har brug for koblinger i høj kvalitet, specialtilpassede hydraulikcylindere eller hydrauliktanke, er vi din pålidelige partner på vejen mod optimerede hydrauliksystemer til din opbygning.

KONTAKT os på tlf. 5766 0000 eller salg@bevola.dk for få mere information om vores produkter og services, eller besøg vores hjemmeside for at udforske vores komplette produktudvalg.