facebook no-scripts
BEVOLA lyser op i mørket

BEVOLA LYSER OP I MØRKET

BEVOLA er leveringsdygtig i et bredt produktprogram indenfor lys og el-komponenter. Vi arbejder hele tiden på at have et lygteprogram, der er tilpasset markedets behov og ønsker, og som yderligere er i høj kvalitet og lækkert design.

Når du skal vælge lygter, skal du overveje f.eks. hvor meget lys eller lumen du har brug for, skal lyset være med stor spredning (flood) eller mere fokuseret (spot), og hvad med særlige krav til ADR, IP-grad osv. Når du har fundet ud af dette, bliver det lettere at købe lygterne.

Vores kompetente kundeservice og sælgere står naturligvis også klar, hvis du stadig skulle være i tvivl. Så der er altid hjælp at hente!

Vores lygteprogram består af mange forskellige typer lygter. Vi har f.eks.:

FJERNLYGTER
I vores fjernlygteprogram finder du korte, smalle, lange, runde og firkantede lygter – vi tilbyder det hele.

I Danmark er det vigtigt, at referencetallet ikke overstiger 100. Referencetallet finder du i glasset sammen med E-mærkningen. Derudover skal fjernlygter i Danmark monteres parvis, medmindre den er godkendt som 2 lygter.

Vores fjernlygter opfylder desuden de godkendelser som loven foreskriver, såsom ECE-R112 og EMC:ECE-R10 godkendelser. Hvilket betyder, at lygten ikke udsender elektromagnetisk støj, der kan forstyrre andre elektroniske apparater såsom telefoner, radio og tachograf.ARBEJDSLYGTER
I vores arbejdslygteprogram har vi mange typer lygter, nogle kan du også købe i parvis. Igen afhænger det af behovet, om lyset skal spredes eller være mere koncentreret. Nogle gange kan det bedre betale sig at købe flere mindre lygter i stedet for én stor, da det giver bedre lysdækning samt en mere behagelig oplevelse.

Ved arbejdslygter skal du også overveje, om du ønsker, lygterne skal være synlige eller mere i det skjulte samt hvilket stik de skal have – skal det være en Deutsch eller et kabel uden stik.

IP-beskyttelse er også vigtig at have med i overvejelserne. Jo højere en IP-tæthed lygten har, jo mere beskyttet er den mod indtrængning af støv og vand.ANDRE TYPER LYGTER
Som nævnt tidligere, har vi et meget bredt lygteprogram, der indeholder en masse forskellige typer lygter, som f.eks. nummerpladelygter, baglygter, baklygter, forlygter, sneplovslygter, advarselslygter, loftslamper og markeringslygter.


Du kan læse mere om de forskellige leverandører vi har i vores varesortiment i vores lille brochure her.

KONTAKT kundeservice på telefon 5766 0000 eller salg@bevola.dk. Vi står klar til at hjælpe dig!