facebook no-scripts
Bliv lyst op

BEVOLA LYSER VEJEN OP

Vi arbejder hele tiden på at have et produktsortiment som er tilpasset til markedets behov og ønsker. Derfor har vi også et meget bredt lygteprogram i høj kvalitet og lækkert design, der er tilpasset de europæiske og særligt de nordiske veje.


På baggrund af de mange valgmuligheder, kan det også være svært at vurdere hvilke lygter man skal vælge. Vi har derfor lavet en lille guide til, hvordan du vælger de lygter der passer til netop dit behov. Det afhænger naturligvis af hvilket behov du har.


Men generelt kan du overveje flg.:

  • Hvor meget lys/lumen du har brug for?
  • Skal lyset være med stor spredning (flood)?
  • Skal det være mere fokuseret (spot)?
  • Hvordan skal de se ud? Design og form
  • Særlige krav til ADR, IP-grad o.l.?FJERNLYGTER

I Danmark er det vigtigt, at referencetallet ikke overstiger 100. Referencetallet finder du i glasset sammen med E-mærkningen. Derudover skal fjernlygter i Danmark monteres parvis, medmindre fjernlygten er godkendt som 2 lygter.


Andre ting du også skal overveje, er, hvor skal de placeres – skal det være på fronten eller toppen af køretøjet?


Noget du dog altid skal være opmærksom på, er, at lygterne opfylder de godkendelser loven foreskriver. Fjernlygter skal have en ECE-R112 godkendelse, og bør også have en EMC:ECE-R10 godkendelse, hvilket betyder, at lygten ikke udsender elektromagnetisk støj, der kan forstyrre andre elektroniske apparater såsom telefoner, radio og tachograf.ARBEJDSLYGTER

Når du skal vælge arbejdslygter, er det også vigtigt at overveje, om lyset skal spredes (flood) eller være mere koncentreret (spot). Derudover kan det også være en fordel at vælge flere mindre lygter i stedet for én stor lygte, da det giver bedre lysdækning og en mere behagelig oplevelse.


Andre ting du også skal overveje, er, om de skal være synlige eller mere i det skjulte, samt hvilket slags stik lygten skal have – skal det være en Deutsch eller et kabel uden stik.


Jo mere du ofre på en lygte, jo længere levetid og bedre lys-kvalitet vil du også få. Kører du i et meget koldt miljø, så vil en lygte med opvarmet linse være en rigtig god idé.


Noget af det sidste du skal overveje, er, hvor stor en IP-beskyttelse du har brug for. Jo højere en IP tæthed lygten har, jo mere beskyttet er den mod indtrængning af støv og vand.


Er du stadig i tvivl om hvilken lygte der passer til netop dit behov, så tag endelig fat i vores kundeservice.


BROCHURE

Lygtebrochure


Du finder vores store lygteprogram på vores webshop.


KONTAKT kundeservice på tlf. 5766 0000 eller salg@bevola.dk. De står klar til at hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning, der passer til netop dit behov.