facebook no-scripts
Bliv vinterklar med BEVOLA

GØR BILEN VINTERKLAR MED BEVOLA

I BEVOLA går vi ikke kun op i høj kvalitet og hurtig levering, sikkerhed er også meget væsentligt. Både kunderne og chaufførerne skal føle sig sikre i trafikken. Og især på de vinterlige veje vi går i møde, er det vigtigt at udstyret er i orden.

Vi har en masse snekæder fra Lilleseth Kjetting på lager, samt vores egenproduceret BevoGrip™ sandstrøer. Snekæderne er meget brugervenlige til at sætte på dækkene, du kan se den lille vejledende video for neden.


BevoGrip™

BevoGrip™ sandstrøeren fås i forskellige størrelser. Vi har dem i 200, 300 og 330 mm samt med højre eller venstrehængslet låge. Den store model kan rumme helt op til 95 liter grus, og den lille model helt op til 45 liter.

Vores sandstrøer har indbygget en automatisk stop-funktion og et specielt udviklet rustfrit varmeelement, der er monteret i sandet nær udgangsakslen. Hermed får du en perfekt og effektiv udnyttelse af produktet. Elektronikken kan selv mærke, hvis belastningen bliver for stor.

Den er nem at betjene og montere.


Snekæder

Vi har et stort udvalg af snekæder fra Lilleseth Kjetting, der er specialist indenfor kæder til lastbiler, vogntog og busser. De fås i forskellige variationer med pigge. Kæderne er kraftige og slidstærke. De er produceret i højlegeret stål med stærk hærdet krog, og har en perfekt pasform der giver en skånsom og nem montering.

Hvis du er mere til en automatisk kæde, der kører rundt, så har vi også det. Vores RotoGrip automatkæde aktiveres nemt under kørsel via en knap i førerhuset, hvorefter kæden spredes som et tæppe under hjulet. Den er økonomisk, da den øger driftseffektiviteten. Den er god til at opbremsning på is og glatte veje, og så virker den også ved lav hastighed.

 

Du kan læse mere om produkterne her i vores brochure.

BevoGrip™ brochure

 

KONTAKT vores kundeservice på tlf. 5766 0000 eller salg@bevola.dk. De står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop dit behov.