facebook no-scripts
Den fleksible kasse

EN FLEKSIBEL KASSE

For at følge med tiden og ikke mindst vores kunders behov, så arbejder vi hele tiden på at udvikle på vores velkendte varer, såsom vores kasse-tanksystem.

Dette system kommer i 4 forskellige modeller, og vi har gjort det så fleksibelt, at hvis du ønsker noget mere eller andet tilføjet til din model, så er det lige til.

 

BEVOLAS KASSE-TANKSYSTEM
Et smart system, der er pladsbesparende og monteret bag førerhuset. En kombination af BevoBox™ værktøjskasser og evt. en hydrauliktank, der har en kapacitet på op til 250 liter. Med denne løsning giver det mulighed for ekstra opbevaring. Den har yderligere justerbar montering til forskellige chassisbredder. Det er muligt at indrette BevoBox™ værktøjskasserne efter behov.

Der er fire modeller at vælge imellem. Der er et kassesystem eksklusiv hydrauliktank, med eller uden topskab, og så er der et kasse-tanksystem inklusiv hydrauliktank, med eller uden topskab.

Både kasse- og kasse-tanksystemet har samme længde og dybde, det er kun højden der varierer, da systemet som nævnt enten kommer med eller uden topskab.

Se mere i vores brochure

 

FLEKSIBELT SYSTEM
Fordelen ved netop dette system, er, at det er så fleksibelt. Har du for eksempel købt et kassesystem uden topskab, men ønsker et topskab alligevel, så er det nemt at bestille det separat og montere det efterfølgende. Ønsker du derimod ikke længere topskabet, kan dette nemt afmonteres.

Er du i tvivl til at begynde med, om der er et behov for en hydrauliktank eller ej, så kan muligheden være at købe et kassesystem og senere få monteret hydrauliktanken i systemet. Hydrauliktanken kan også købes separat.

Derudover kan du også købe alt tilbehøret til hydrauliktanksystemet hos os, hvis der er behov for at udskifte fx filteret, slangen eller noget helt tredje.

 

KONTAKT kundeservice på tlf. 5766 0000 eller salg@bevola.dk for mere information. Vi står klar til at hjælpe dig.