facebook no-scripts
Øg køreglæden med Dometic

ØG DIN KØREGLÆDE MED DOMETIC – KVALITETSPRODUKTER TIL DIN LASTBIL

Dometic er en af de førende producenter indenfor køle- og klimaanlæg til lastbiler på markedet. Virksomheden har hovedkontor i Stockholm, Sverige, og har mere end 7.000 medarbejdere med kontorer over hele verden.

Dometics produktsortiment til lastbiler inkluderer kølebokse, standklimaanlæg, kaffemaskiner, batterier, strømforsyninger og meget mere. Dometic har en stærk tilstedeværelse på det globale marked og er kendt for sine innovative og pålidelige produkter.


"I Dometics produktsortiment finder du en løsning til netop dit behov!"


Dometics kølebokse er udviklet til at holde en stabil temperatur og er perfekte til at opbevare mad og drikkevarer på køreturen. Derudover er de også meget velegnet til håndværkeren, det kan være hvis indholdet i fugepatronerne skal holdes varme og elastiske. Disse kølebokse er kompakte og er nemme at placere. Nogle af modellerne har endda en indbygget batteribeskytter, der sikrer, at køleboksen ikke dræner bilens batteri. Dometics køleskabe og -skuffer til lastbiler er kendt for deres pålidelighed og effektivitet.

Standklimaanlæggene fra Dometic er specielt designet til lastbiler og giver effektiv køling under pauser. Disse klimaanlæg er energieffektive og fungerer på batteristrøm, hvilket er ideelt til lastbiler. Så behøver du ikke at være nervøs, da du har en indbygget spændingsmonitor, der fornemmer, når batteriet falder i spænding.

Dometics bakkamerasystemer giver chaufføren et klart og bredt billede af, hvad der sker bagved køretøjet, når der skal manøvreres i trange områder. Kamera og skærm er i AHD-kvalitet, hvilket giver et knivskarpt billede, der er med til at øge sikkerheden og reducere risikoen for uheld. De er nemme at installere og betjene.


"I dag ønsker mange at bruge den originale skærm sammen med et bakkamera.
Vi tilbyder den mulighed til de fleste lastbilsmærker."Ud over de mere almindelige bakkamerasystemer, findes der også det smarte og effektive højresvingskamera, CAM1000 med indbygget radar der viser bevægelse i de blinde zoner på siden af lastbilen, ud over det tydelige billede i skærmen, bliver chaufføren også gjort opmærksom på bevægelse via et akustisk signal. Perfekt til dem, der kører meget i byområderne. Mange ønsker et kamera på den originale skærm, her tilbyder Dometic en løsning, der passer til de fleste lastbiler på markedet.

De har også udviklet en række andre produkter, der er ideelle til lastbiler, herunder kaffemaskiner og mikrobølgeovne. Mikrobølgeovnen er fx specieldesignet til lastbiler, da der ikke er nogen roterende plade og leveres med monteringssæt. Disse produkter er designet til at gøre livet på vejen mere behageligt og praktisk og kan give chaufføren en følelse af hjemme under lange køretur.

Dometic er kendt for sine innovative og pålidelige produkter til lastbiler, der er designet til at forbedre livet på vejen. De har en stærk tilstedeværelse på det globale marked og er dedikeret til at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder behovene hos chaufførerne.


"I samspil med kunden finder vi frem til den bedste løsning!"


BEVOLA har et stort udvalg af produkter fra Dometic på vores webshop. Finder du ikke lige produktet på vores webshop, så tag direkte fat i os.

KONTAKT kundeservice på 5766 0000 eller salg@bevola.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde frem til den rette løsning til netop dit behov.