facebook no-scripts
Skræddersyede løsninger & kvalitetsprodukter fra BEVOLA

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER & KVALITETSPRODUKTER FRA BEVOLA

Lastbilopbygninger kræver et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter og det har vi i BEVOLA. Vi forstår behovene og tilbyder et bredt sortiment af lagervarer, der kan imødekomme kravene. Vi tilbyder ikke kun standardprodukter, men også skræddersyede og kundetilpassede løsninger. Vores team af eksperter er klar til at hjælpe dig med at finde de nøjagtige produkter og løsninger, der passer til dine specifikke behov og opbygninger.

KRAN & LØFTEUDSTYR
Til alle typer kranbiler har vi støttebensplader. Disse lagerføres i dimensioner fra 400x400-600x600mm, i tykkelserne 50 og 60mm. Vi lagerfører også holdere i rustfrit materiale til alle disse dimensioner.

BLIV KØLET AF MED DOMETIC PRODUKTER
Som distributør af Dometic har vi et bredt sortiment af produkter. Vi har blandt andet et stort udvalg af kølebokse, så du altid har noget koldt at drikke ved hånden, men også indenfor standklimaanlæg, så du altid har en behagelig temperatur i kabinen ved overnatning.

Dometics kølebokse er udviklet til at holde en stabil temperatur og er perfekte til at opbevare mad og drikkevarer på køreturen. Derudover er de også meget velegnet til håndværkeren, det kan være hvis indholdet i fugepatronerne skal holdes varme og elastiske. Køleboksene er kompakte og nemme at placere. Nogle af modellerne har endda en indbygget batteribeskytter, der sikrer, at køleboksen ikke dræner bilens batteri.

Standklimaanlæggene fra Dometic er specielt designet til lastbiler og giver effektiv køling under pauser. Disse klimaanlæg er energieffektive og fungerer på batteristrøm, hvilket er ideelt til lastbiler. Så behøver du ikke at være nervøs, da du har en indbygget spændingsmonitor, der fornemmer, når batteriet falder i spænding.

Med et stort udvalg af kvalitetsprodukter og skræddersyede løsninger har BEVOLA noget at vælge imellem, når der skal opbygges lastbiler. Vores ekspertteam står klar til at hjælpe dig med at finde de rette produkter, der passer til dine specifikke behov.


KONTAKT os på 5766 0000 eller salg@bevola.dk for mere information og opnå en pålidelig og professionel samarbejdspartner inden for lastbilsopbygninger. Vi ser frem til at assistere dig!