facebook no-scripts
Et unikt og miljøvenligt akselkoncept til det nordiske marked

ET UNIKT OG MILJØVENLIGT AKSELKONCEPT TIL DET NORDISKE MARKED

BEVOLA er stolt af at præsentere et nordisk akselkoncept i samarbejde med vores leverandør Assali Stefen. VI tilbyder aksler, der er udviklet i samarbejde med erfarne opbyggere, vognmænd, konstruktører og ikke mindst Assali Stefen. Med mere end 35 års erfaring har vi fokuseret på at levere optimale og funktionelt tilpassede løsninger med økonomisk bæredygtighed som vores kerneværdi.

Assali Stefen: Ekspertise i Aksler og Affjedring
Assali Stefen, grundlagt i 1984, er en italiensk virksomhed kendt globalt for design, produktion og levering af aksler og affjedring til lastbiler, trailere og specialkonstruktioner. I 2011 overtog Assali Stefen produktionen af ROR-aksler. Deres produktion er præget af kvalitet, kundefokus og fleksibilitet, hvilket muliggør skræddersyede løsninger.

Avancerede Aksler med Miljøgevinster
Vores aksler er monteret med førsteklasses komponenter fra nøje udvalgte leverandører, hvor fokus er på kvalitet og tilpasning til de forhold der er på det nordiske marked. Alle akslerne er derfor udstyret med bøsninger, bremseskjolde, støddæmpere, luftbælge, bremsekalibre fra Meritor, Haldex eller Knorr med rustfrie glidepinde, kassette hjullejer eller koniske hjullejer, samt ABS-sensor fra Wabco.

Desuden tilbyder vi forskellige løsninger såsom BevoGuard (automatisk dæktryksmåler), BevoAxls (integreret akselløft i støddæmpere) og BevoLift (luftbetjente akselløft), hvor akslerne tilpasses individuelle behov baseret på sporvidde, kørehøjde og bremsesystem. Vores sortiment inkluderer forskellige akseltyper som fx SL, TRC, LRC, TSA, TFC og LFC aksler, tilgængelige som selvsporende eller tvangsstyret.

Alle aksler kan leveres med forskellige sporvidder efter behov og teknisk udførelse, samt forskellige kørehøjder fra 150 mm og opefter. Styreaksler findes både som co-tracking og tvangsstyring, samt kan udstyres med diverse bremseudstyr og tilpasses forskellige eksterne styresystemer.

Økonomisk Bæredygtighed og Miljøvenlige Fordele
Med Assali Stefens aksler opnår du ikke kun et elegant design, men også betydelige besparelser. En let aksel der giver fordele såsom lavere CO2-udslip, mindre vejslid og øget kørekomfort.

Vælg BEVOLAs nordiske akselkoncept fra Assali Stefen for pålidelig ydeevne, økonomisk bæredygtighed og et grønnere fodspor på vejene.

KONTAKT os på 5766 0000 eller salg@bevola.dk for mere information. Vi står klar til at hjælpe dig.