facebook no-scripts
Køb Kinnegrip hos BEVOLA

KINNEGRIP ØGER SIKKERHEDEN & BRUGERVENLIGHEDEN

BEVOLA har et stort udvalg af produkter indenfor opbygningskomponenter, såsom containerudstyr, chassiskonsoller, skærme, lygtebjælker, finér, Kinnegrip stolper m.v.


KINNEGRIP stolper
K-stolpen er en smart og fleksibel løsning til tunge køretøjer. For at imødekomme køretøjsspecifikke anvendelsesområder findes der stolper i forskellige højder. Sidestolperne fås i stål, aluminium og galvaniseret stål. Komponentdelene er lavet af stål og glasfiberforstærket polyamid. Aluminium og galvaniseret stål giver øget korrosionsbestandighed.

Stolpen monteres i bundkassen som fastgøres til ladkanten, stolpen kan let enten tages af eller lægges ned, da den kan hænge i bundkassen under på- og aflæsning. Dette giver et åbent og let tilgængeligt lastrum med fokus på god funktionalitet, høj personlig sikkerhed og nem håndtering. Fås også med Kinnetop til pressenningsopbygninger.

Større stolpebredde, højere styrke og flere længder. Stolpebredden på 120mm giver en øgning af styrke på ca. 18% i forhold til Kinnegrip 1 og lagerføres i standardlængder på 400, 600, 800, 1000 og 1200 mm. Sidestolper med top leveres med låsbar topskål. Stolpestørrelserne 800 og 1000mm med top kan yderligere leveres med indbygget TIR-øje.


 

EASY-FJÆL
BEVOLA producerer, udvikler og leverer færdigsamlet sidefjæl, for- og bagsmæk. Alt tilpasset i mm efter kundens ønsker og behov.

Vi har også sidefjæl med indbyggede gasdæmpere. De hjælper til, når sidefjæl skal sænkes ned og vippes op. BEVOLAs ”Easy-Fjæl” leveres til sidefjæl i 25mm, tilpasset Kinnegrip K-20 ladstolpesystem.

Derudover sælger og lagerfører vi også et bredt sortiment af standard og specielle aluminiumsprofiler til opbygning af sidefjæl, ladkanter, bundprofiler m.m.

 

KONTAKT kundeservice på tlf. 5766 0000 eller salg@bevola.dk for mere information. Vi står klar til at hjælpe dig.