facebook no-scripts
Lastsikring, ADR & skilte

BEVOLA TILBYDER EN BRED VIFTE AF LASTSIKRING, ADR-UDSTYR & SKILTE

Der er mange som i hverdagen kører med farligt gods eller med gods, som har brug for at blive sikret ekstra godt fast til ladet/vognen. Vi går også nogle måneder i møde, hvor der vil være godstransport med fyrværkeri. Hos BEVOLA kan du få det hele!


I henhold til Færdselsstyrelsens regler angående transport af farligt gods skal alle som kører med farligt gods have den nødvendige kompetence og udrustning. I BEVOLAs produktsortiment finder du alt fra personligt værneudstyr til de skilte og reflekser, som du har brug for til udrustning af køretøjet. Husk at få alt sikkerhedsudstyret på plads inden du kører - sikkerhed frem for alt!

LASTSIKRING

Lasten skal sikres, så den ikke kan flytte sig eller fald af under kørslen. Den skal også kunne sikres ved låsning, lukning, surring eller ved en kombination af disse metoder.

ADR-UDSTYR

BEVOLA har et af markedets mest komplette sortiment af produkter til transport af farligt gods, såsom personlige værnemidler, ADR-tasker, faresedler, alle former for ADR-skilte, refleksskilte, ADR-lys, ildslukkere og lastsikring.

REFLEKSER & SKILTE

Husk at mærke lastbilen eller varebilen med den rigtige skiltning. For eksempel, ved skiltning bagpå varierer praksis ofte og det er vigtigt at tjekke, at man er opdateret på reglerne.

KONTAKT os på tlf. 5766 0000 eller salg@bevola.dk for mere information. Vi står klar til at hjælpe dig.