facebook no-scripts
Mere effektivitet med opbygningskomponenter fra BEVOLA

MERE EFFEKTIVITET MED OPBYGNINGSKOMPONENTER FRA BEVOLA

BEVOLA har et stort udvalg af produkter inden for opbygningskomponenter, såsom containerudstyr, Kinnegrip stolper, chassiskonsoller, skærme, lygtebjælker, finér osv. Vi producerer mange af vores produkter i Ringsted og forhandler produkter af velkendte mærker, såsom Jonesco og Kinnegrip.

SKÆRME
BEVOLA har et bredt sortiment af skærme i forskellige størrelser og materialer. Vi har aluminiumskærme, som vi selv producerer, og formstøbte plastikskærme fra Jonesco. Skærmene kan fås i forskellige former, vi har bl.a. ombukkede og valsede skærme. De valsede skærme i alu-dørk findes som enkelt, boogie og tripple. I forhold til de traditionelle ombukkede skærme, skiller de valsede sig ud – ikke kun på udseendet, men de har også en radius på 650mm.

Skærme er en vigtig del af køretøjets beskyttelse mod snavs og skader forårsaget af vej-forholdene. Udover at beskytte køretøjet, kan de også bidrage til at reducere støjniveauet fra dæk og forbedre brændstoføkonomien ved at mindske luftmodstanden.


SIDEVÆRNSINDDÆKNING
Vores sideværnsinddækning kan fås i blankt rustfrit stål, der er af samme kvalitet som vores velkendte BevoBox™ værktøjskasser. Vi har to typer for sideværnsinddækning, en profileret og en med samme design som fronten på en af vores BevoBox™ værktøjskasser. Dette er med til at give en mere ensartet overflade langs bilen eller trailerens side.

Det kan monteres på eksisterende sideværn med 30mm tykkelse. Det er dermed også med til at beskytte bagvedliggende materiale, såsom batterikasser, lufttørrer, brændstoffiltre og meget andet. Det fås i tre forskellige længder; 500, 1000 og 2500mm, samt i to forskellige højder; 600 og 700mm.

Opbygningskomponenter til lastbiler er afgørende for at sikre en effektiv og sikker transport af gods. Uanset om det drejer sig om kranopbygninger, tippelad, tømmeropbygninger eller andre specialløsninger, er det vigtigt at vælge de rigtige komponenter til opbygningen af lastbilen. De forskellige komponenter er vigtige, fordi de giver lastbilerne mulighed for at udføre specialiserede opgaver og tilpasse sig diverse transportbehov. Det er afgørende at vælge komponenter af høj kvalitet, så lastbilen fungerer optimalt og sikkert.

KONTAKT os for mere information på 5766 0000 eller salg@bevola.dk