facebook no-scripts
Nye tider i BEVOLA

NYE TIDER I BEVOLA

Nye muligheder og ambitioner for BEVOLA

BEVOLA lancerer nu spændende ændringer!

Bestyrelsen ønsker at skabe et endnu stærkere fokus på BEVOLAs markeder i Danmark, Norge og Sverige. Dette inkluderer også de nuværende eksportmarkeder.

BEVOLA skal være den foretrukne partner for transportbranchen i Skandinavien.

STRATEGI 2020
En ny fremadrettet strategi er nu lanceret. Den skal være med til at skabe muligheder for spændende produktserier, nye koncepter og tættere samarbejde med vores kunder og leverandører.

Profilen vil blive styrket gennem et øget fokus på digitalisering og modernisering af virksomhedens processer for at skabe en mere værdiskabende brugeroplevelse for alle interessenter.

Med inddragelse af vores kompetente medarbejdere, leverandører og kunder vil vi skabe en fælles platform, der leverer interessante løsninger for vores kunder og en øget rentabilitet for BEVOLA på tværs af afdelinger og landegrænser.

NY DIREKTØR
I spidsen for udviklingen af ​​BEVOLAs strategi for de kommende år har bestyrelsen valgt Per Egil Holm, direktør i BEVOLA Norge. Per Egil er derfor tiltrådt som adm. direktør, og samtidig stopper Steen Hagelskjær (BEVOLA Danmark) som adm. direktør i BEVOLA.

Vi ser frem til at udbygge vores tætte relation og samarbejde.

For mere information kontakt da Adm. Direktør/CEO Per Egil Holm.   Per Egil Holm
   Tlf.: +47 3312 1708
   Mobil: +47 906 03 731
   E-mail: peh@bevola.no