facebook no-scripts
Robuste BevoBox™ værktøjskasser skræddersyet til behovet

ROBUSTE BEVOBOX™ VÆRKTØJSKASSER SKRÆDDERSYET TIL BEHOVET

BEVOLA tilbyder robuste værktøjskasser skræddersyet til de nordiske veje og landbruget. Uanset om du kører traktor eller lastbil, har vi skabt et produkt, der imødekommer dine unikke behov med fokus på styrke, funktionalitet og slidstyrke.

Vi har kasserne i mange forskellige standardmål og materialer, men vi kan også skræddersy kassen lige som I ønsker det, hvis ikke vores standardkasser kan opfylde jeres krav og behov. Kasserne fås i mange forskellige udformninger alt efter behov og hvor de skal sidde. Vi har kasser med sidehængt, bundhængt og tophængt låger, boogiekasser og kasser til bag førerhuset. Mulighederne er mange!


For jer, der værdsætter traditionelt håndværk, tilbyder vi BevoBox™ i Finér. Tilpasningsmulighederne er mange, og det inkluderer bl.a. valg af overflademateriale så som galvaniseret, rustfri eller Alu- beklædning samt lågeposition og indretning for maksimal fleksibilitet og udnyttelse.SPECIALLØSNINGER – UNIKKE LØSNINGER TIL DET ENKELTE BEHOV
I de tilfælde, hvor standardkasser ikke er tilstrækkelige for alle, kan vi her tilbyde at få skræddersyet kassen så det dækker netop behovet. Vi tilbyder skræddersyede løsninger i aluminium, rustfrit stål og finér. Overfladebehandlinger som pulverlakering og vådlakering er også mulige. Uanset formålet med kassen, skaber vi løsninger, der er tilpasset jeres behov.

Til mange af disse kasser, hvad enten det er i standard- eller specialmål har vi også en lang række muligheder indenfor indretning og andet tilbehør til værktøjskasserne. Alt fra fleksible hylder og skuffer til LED-lys og varmeelementer – alt sammen designet til at gøre det daglige arbejde mere effektivt og organiseret.

Med begge systemer kan du vælge om der skal være topskab på eller ej. Det købes separat. Yderligere kan de tilpasses med adapterplader til forskellige koblinger og el-kontakter. Har du spørgsmål eller brug for assistance, så står vores kompetente team klar til at hjælpe og guide dig.


SIDEVÆRNSINDDÆKNING – BESKYT INVESTERINGEN
Alle kan drage fordele af vores rustfrie sideværnsinddækning. Vi har to versioner af det, men uanset hvilken man vælger, så er det med til at give en mere ensartet overflade langs bilen eller trailerens side. Det har dog også en anden vigtig funktion. Den beskytter værktøjet og andet udstyr såsom batterikasser, lufttørrer og brændstoffiltre. Den fås i tre længder og to højder, på den måde tilbyder vi maksimal tilpasning.

Alle produkterne leveres med dokumentation iht. R73.01.

Hvad enten du har spørgsmål, ønsker yderligere information eller brug for en skræddersyet løsning, er vores dedikerede team klar til at hjælpe dig. Du finder vores sortiment og de mange forskellige muligheder på www.bevola.dk. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os for personlig rådgivning. Vi er her for at gøre din arbejdsdag mere effektiv og problemfri. Oplev forskellen med BevoBox™!

KONTAKT os på 5766 0000 eller salg@bevola.dk for mere information. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning til netop dit behov.