facebook no-scripts
Sikker transport med BEVOLA

SIKKER TRANSPORT MED BEVOLA – DIN PARTNER INDEN FOR LASTSIKRING & ADR-UDSTYR

I BEVOLA forstår vi vigtigheden af sikker transport på vejene. Uanset hvilken transport der er tale om, er lastsikring afgørende for både trafiksikkerheden og bevarelse af lastens tilstand. Vi tilbyder en bred vifte af produkter, der opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og sørger for, at det overholder færdselsloven. Vi er her for at gøre din rejse mere sikker og problemfri.

Med et stort udvalg af produkter, har vi det du skal bruge for at sikre lasten. Vi har et varieret produktudvalg indenfor:


LASTSIKRING & OVERHOLDELSE AF FÆRDSELSLOVEN
Det er ikke kun lasten, der skal være sikker, det gælder også rejsen, uanset hvor i verden man befinder sig. Vi i BEVOLA vil gerne skabe en tryg og sikker transportoplevelse, der fx indebærer, at godset forbliver fastgjort under transporten for at undgå farlige situationer på vejene. Derfor tilbyder vi udstyr, der opfylder de strengeste krav og sikrer, at lasten forbliver sikret og overholder færdselsloven. Hos os er sikkerhed mere end blot et krav; det er vores mantra.


ADR-UDSTYR & SIKKERHED
Kører du med farligt gods, er ADR-udstyr afgørende. Vores sortiment omfatter alt fra personlige værnemidler til de nødvendige ADR-skilte, reflekser og udstyr til korrekt sikring af farligt gods. Vi er din pålidelige partner for at opfylde disse krav og garantere sikker transport.


REFLEKSER & SKILTE TIL FÆRDSELSSIKKERHED
Gør lastbilen synlig og øg færdselssikkerheden med korrekt skiltning og reflekser. I vores sortiment er der et bredt udvalg af skilte og reflekser, der ikke kun hjælper med at overholde reglerne, men også sørger for, at chaufføren og andre trafikanter er trygge og sikre på vejene.


Skab sikkerhed på vejen med BEVOLA. Vores produkter og ekspertise gør en forskel. Vi lægger vægt på sikkerhed, som også kan ses i vores produktsortiment, uanset om det gælder personligt værneudstyr, ADR-udstyr eller produkter til lastsikring. Vælg BEVOLA som din partner inden for lastsikring og ADR-udstyr – sikkerhed kommer først.

Er det svært at finde ud af hvad der skal købes? Vores dedikerede salgs- og kundeserviceteam står klar til at hjælpe dig med at vælge de bedste produkter til lastbilen, transporten og behov.


KONTAKT os på tlf. 5766 0000 eller salg@bevola.dk for mere information og personlig rådgivning.