facebook no-scripts
Skab den perfekte løsning med BEVOLAs aluminiumsprodukter

SKAB DEN PERFEKTE LØSNING MED BEVOLAS ALUMINIUMSPRODUKTER

Hos BEVOLA har vi et omfattende udvalg af aluminiumsprodukter at tilbyde. Det inkluderer aluminiumsprofiler, plader /dørk plader, sidefjæle, topklapper, bygget efter kundens mål og tegninger, og vores unikke dørsystemer. Vi går op i at vores service og produkter er af høj kvalitet, hvilket gør at kunderne får en god oplevelse hele vejen igennem. Vi leverer i standardstørrelser og skræddersyede løsninger. Vores team står klar til at guide dig, så du kan være sikker på at få det lige efter dit behov.

ALUMINIUMSPROFILER
Vi har et bredt udvalg af aluminiumsprofiler, der kommer i forskellige udformninger og længder. De er designet til at levere både styrke og lav vægt, hvilket er med til at gøre dem ideelle til de mange forskellige anvendelser i transportbranchen. Uanset om du har brug for standardprofiler eller specialdesignede løsninger, kan vi tilbyde det hele.

ALUMINIUMSSIDEFJÆLE OG TOPKLAPPER
Hvad angår sikkerhed og holdbarhed, er vores fokus på branchetilpassede løsninger, der giver en effektiv produktion til vores kunder. Vi har løsninger med stort fokus på HMS for chaufføren som fx easyfjæl, der udligner vægten af sidefjælene, og indbyggede optrin for nem og sikker adgang op på ladet.

Se vores udvalg

ALUMINIUMSPLADER OG DØRKPLADER
Vores aluminiums- og dørkplader er kendt for deres robusthed og alsidighed. Vi har aluminiumsplader med kvintet og riskornsmønster, som bruges som dørk, eller som plade på liftpladen til en baglift. Vores produkter er også med til at sikre langvarig ydeevne og minimal vedligeholdelse.

ALUMINIUMSDØRSYSTEMER
Vi har også bagdørssystemer i aluminium, med indbyggede dobbelt hængsler, der produceres efter kundens ønske og mål.

Vi har mange andre produkter lavet af og i aluminium, der er bl.a. vores velkendte BevoBox™ værktøjskasser og skærme. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, hvilket gør dem til et uundværligt valg for enhver lastbilsejer.

Hos BEVOLA er kunden altid i fokus. Vi sætter stor pris på det tætte samarbejde vi har med vores kunder. Vi mener, det er den bedste måde at finde frem til den rette løsning, der dækker de nødvendige krav og behov. Med vores brede udvalg af aluminiumsprodukter og kundetilpassede løsninger kan man være sikker på, at der altid er noget til ethvert behov.

KONTAKT os direkte på tlf. 5766 0000 eller salg@bevola.dk hvis du ønsker at vide mere om vores aluminiumsprodukter, eller har brug for hjælp til at finde løsningen, der passer til dig. Lad os hjælpe dig med at skræddersy den perfekte løsning.