facebook no-scripts
Sommerhilsen

God sommer!

Og tak til dig som arbejder i transportbranchen.

Der var ingen, som havde forudset, at verden ville være lukket og folk blev sendt i karantæne. Det er nu hverdagen. Transportbranchen gør en vigtig samfundsopgave. For mange er det nu blevet ekstra praktisk at bestille varer online og få dem leveret lige til døren.

De sidste mange måneder har været en svær tid for alle, men takket være vores loyale kunder, har BEVOLA været nogle af de få, som ikke har været nær så hårdt ramt. For det vil vi gerne sige tak.

Vi havde set frem til at kunne komme ud til jer på kundebesøg og ikke mindst hilse på jer til messerne i løbet af i år. Det har dog ikke været muligt. Alle messer er enten blevet aflyst eller rykket til næste år – det er ærgerligt – men så har vi noget at se frem til.

Alle i BEVOLA har gjort en indsats for, at du ikke har skullet lægge mærke til den nye situation vi er i. Selvom det nok ikke bliver helt som før Corona-tiden, så glæder vi os til at vise dig alle de nye produkter, som bliver lanceret til efteråret. Vi har en tro på, at vi nok skal komme igennem dette.

I BEVOLA vil gerne sige tak til alle vores kunder og medarbejdere. Nyd ferien så godt I kan.

Rigtig god sommer.