facebook no-scripts
Tak for 2023 - vi ser frem mod 2024
15-12-2023 #BEVOLA #JUL

TAK FOR 2023 - VI SER FREM MOD 2024

Julen nærmer sig med hastige skridt og snart går vi ind i et nyt år. Men inden da, vil vi gerne lige sige tak for i år. Trods uro på markedet og i verden generelt, har 2023 været et år fyldt med mange glæder.

Vi har blandt været på messer, både de velkendte som Transportmessen og Transport & Logistikk, men også en masse andre mindre messer i løbet af året. Vi har også været ude at besøge kunder rundt i landet, og det har været fantastisk at hilse på alle. Og så har vi ikke mindst rejst på tværs af landegrænserne, for at besøge vores kolleger i Sverige og Norge.

2023 har været et godt år, præget af succes og engagement. På trods af uro på markedet har BEVOLA knoklet og arbejdet målrettet, og vi går ind i 2024 med fornyet energi.

Året har også stået på store ændringer internt. Vi har desværre måttet tage afsked med en del gode folk i løbet af året, men det har været en nødvendighed for sikre BEVOLAs fremtid. Vi er derfor også i gang med et større renoveringsprojekt, da vi i Ringsted samles i én bygning i stedet for tre, som vi er i nu. Derudover er vi i gang med at få implementeret et nyt forretningssystem. Alt dette gøres for at videreudvikle os og effektivisere vores mange arbejdsprocesser.

Det er ikke kun i Danmark, der sker forandringer lokationsmæssigt. Vores kontorer i Sverige og Norge skal også flytte til andre lokaler. BEVOLA går ind i en lys fremtid med en del nye tiltag, der skal løfte brandet og virksomheden, og samtidig kommer vi til at forny os med et mere friskt moderne look.

Vi glæder os derfor til 2024, hvor alt det hårde arbejde i 2023 kommer frem i et nyt lys. Derudover så kan vi også se frem til at deltage på de store messer i Hannover, IAA, og Elmia Lastbil i Jönköping, samt Agromek i Herning.

Inden vi siger helt farvel til 2023, så har vi lige julen og juledagene. Fredag den 22. december går BEVOLA på juleferie fra kl. 15.00. Imellem jul og nytår har vi åbent, dog i begrænsede åbningstider. Fra den 27.-28. december har vi åbent kl. 08.00 – 15.00 og fredag den 29. december har vi åbent kl. 08.00 – 12.00.

Vi i BEVOLA vil gerne ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår!


Vi ses i 2024.