facebook no-scripts
Vær sikker fra top til tå med lastsikring, ADR og skilte

VÆR SIKKER FRA TOP TIL TÅ MED LASTSIKRING, ADR OG SKILTE

I BEVOLA går vi ikke kun op i høj kvalitet, men også sikkerheden. Til daglig, er der mange som kører med farligt gods eller med gods, der har brug for at være sikret ekstra godt fast til ladet/vognen. Derudover går vi også nogle måneder i møde, hvor der vil være godstransport med bl.a. fyrværkeri. Uanset hvad skal sikkerheden være i top. Hos BEVOLA kan du få det hele!

I vores produktsortiment finder du alt fra personlige værnemidler til de skilte og reflekser, som du har brug for til udrustning af køretøjet. Husk at få alt sikkerhedsudstyret på plads inden du kører – sikkerhed frem for alt!

ADR-UDSTYR
Vi har et af markedets mest komplette produktsortiment til transport af farligt gods, som fx personlige værnemidler, ADR-tasker, faresedler, ADR-skilte, refleksskilte, ADR-lys, ildslukkere og lastsikring.

 

LASTSIKRING
Lasten skal sikres, så den ikke skøjter rundt, vælter eller falder af under kørslen. Den skal være sikret ved låsning og surring eller en kombination af disse metoder.

 

REFLEKSER & SKILTE
Husk, sørg for at skilte på bilen stemmer overens med de gældende regler. Vi har et bredt udvalg af skilte og reflekser.

 

I henhold til Færdselsstyrelsens regler angående transport af farligt gods skal alle, som kører med farligt gods, have den nødvendige kompetence og udrustning.

 

KONTAKT kundeservice på tlf. 5766 0000 eller salg@bevola.dk for mere information. Vi står klar til at hjælpe dig!