facebook no-scripts
Varehus for hele branchen

ET VAREHUS FOR HELE BRANCHEN!

Hos BEVOLA ved vi, hvor vigtigt det er, at udstyret er i orden – og matcher behovet. Vi har over 6.500 varenumre i sortimentet, der dækker alle væsentlige behov for at opbygge lastbilen efter kundens ønsker. Vi har et stort udvalg af produkter inden for opbygningskomponenter.

Vi har f.eks.:ET VAREHUS FOR OPBYGGEREN
Med mere end 6500 varenumre på lager har vi alt til opbygning af lastbiler og hængere. Ovenfor er blot nogle af de mange komponenter og produkter, vi tilbyder. Vi har produkter fra velkendte brands, såsom Jonesco og Kinnegrip, samt egenproducerede varer. Det store udvalg af gode kvalitetsvarer gør, at vi kan levere løsninger til de fleste behov.

Vores kunder er utrolig vigtige. Derfor er der også stor fokus på udvikling af egenproducerede varer – hvilket sker i samarbejde med kunderne. Har vi ikke lige det produkt, der er brug for, finder vi sammen en løsning og producerer det efter kundens ønsker. Vi gør det nemt for vores kunder – de skal kun handle ét sted.KONTAKT kundeservice på 5766 0000 eller salg@bevola.dk. Vi står klar til at hjælpe dig!