facebook no-scripts
Bliv udstyret med BEVOLA

UDSTYR BILEN ELLER TRAILEREN MED PRODUKTER FRA BEVOLA

 

HJULKAPSLER
Vi har gjort det enkelt for dig. I vores brochure har vi nemlig samlet alle vores hjulkapsler samt tilbehør. Vi har et bredt udvalg af hjulkapsler på lager til hurtig levering. De findes i mange størrelser og passer til de fleste biler.

 

SIDEVÆRNSINDDÆKNING
Vores sideværnsinddækning kan fås i blankt rustfrit stål, der er af samme kvalitet som vores velkendte BevoBox™ værktøjskasser. Vi har to typer for sideværnsinddækning, en profileret og en med samme udførelse som fronten på en af vore BevoBox™ værktøjskasser. Dette er med til at give en mere ensartet overflade langs bilen eller trailerens side.

Det kan monteres på eksisterende sideværn med 30mm tykkelse. Det er dermed også med til at beskytte bagvedliggende materiale, såsom batterikasser, lufttørrer, brændstoffiltre og meget andet. Det kommer i tre forskellige størrelser; 500, 1000 og 2500 mm, og i to forskellige højder; 600 og 700 mm.

 

SKÆRME
Vi har aluminiumsskærme, som vi selv producerer, og formstøbte plastikskærme fra Jonesco. Skærmene fås i forskellige størrelser og forme. Vi har bl.a. ombukkede og valsede skærme. De valsede skærme i alu-dørk findes som enkelt, boogie og tripple skærme. I forhold til de traditionelle ombukkede skærme, skiller de valsede sig ud ikke kun på udseendet, men de har også en radius på 650mm.

BROCHURE

PRODUKTBLADE

 

KONTAKT kundeservice på tlf. 5766 0000 eller salg@bevola.dk for mere information. Vi står klar til at hjælpe dig!